Check prijzen en beschikbaarheid

Kamperen Terschelling

Nergens komt u zo tot rust als op één van de Waddeneilanden. Strandwandelingen, fietsen over de duinen en uitwaaien aan zee. Op Terschelling geniet u van de buitenlucht en de natuur, maar ook van gezellige uitstapjes. Ervaar de vrijheid en het buitenleven wanneer u komt kamperen op Terschelling.

Ontdek het eiland

Waar u kijkt, overal voelt u de zee dichtbij. Tijdens uw vakantie op Terschelling kunt u dan ook niet om het water heen. Op zonnige dagen kunt u ene duik nemen in de zee en zonnen op het strand. Of wat dacht u van het duinmeertje? Niet alleen langs het water is er van alles te beleven, ook óp het water kunt u veel activiteiten doen. Zeehonden spotten, wildwatervaren, suppen, kitesurfen en nog veel meer!

Een activiteit die niet kan ontbreken wanneer u komt kamperen op Terschelling is Vuurtoren Brandaris. Dit is de oudste vuurtoren van Nederland. Ook het Bunkermuseum is de moeite waard om te bezoeken. Of wat dacht u van het Wrakkenmuseum bezoeken? Kortom, genoeg te doen!

Omgeving Camping Cnossen

Actieve vakantie op Terschelling

Staat uw vakantie in het teken van veel activiteiten? Dan is Terschelling de ideale vakantiebestemming. Zeilen, wandelen, fietsen, surfen… er is hier van alles te doen! Ontdek de mooiste plekjes van Terschelling tijdens de mooiste wandelroutes. Of verken het eiland op de fiets via één van de talloze routes.

kamperen Terschelling

Kamperen Terschelling

Na een actieve bezigheid of een ontspannen dag, kunt u terecht op Camping Cnossen. Een gemoedelijke en gezellige camping op Terschelling waar u zich direct thuis voelt. Komt u kamperen met kinderen? Dan kunt u terecht op onze kindvriendelijke gezinsvelden. Waar u de kinderen goed in de gaten kunt houden en zij al snel vakantievriendjes kunnen maken. Komt u alleen met volwassenen? Dan kunt u een rustiger plekje boeken. In alle rust kunt u hier genieten van het kampeergevoel.

Kom kamperen op Terschelling

Faciliteiten Camping Cnossen

Extra genieten van uw kampeervakantie doet u bij Camping Cnossen met onze faciliteiten. We halen uw bagage op bij de boot en brengen dit netjes naar de camping. In de ochtend kunt u de lekkerste broodjes afhalen bij ons broodwinkeltje. Zo start u de dag direct goed! Heeft u zin in een lekker hapje of drankje? Dan kunt u terecht bij Eetcafé De Richel. Hier is het altijd gezellig met veel activiteiten en een leuke speeltuin voor de kleintjes. Ook een potje midgetgolf speelt u hier.