Menu
Online boeken

Kamperen Terschelling

Kom tot rust op het Waddeneiland Terschelling! Strandwandelingen, fietsen over de duinen en uitwaaien aan zee. Op Terschelling geniet u van de buitenlucht en de natuur, maar ook van gezellige uitstapjes. Ervaar de vrijheid en het buitenleven wanneer u komt kamperen op Terschelling.

Kom gezellig kamperen

Wanneer u kiest om te kamperen op Terschelling heeft u achteraf geen spijt. Camping Cnossen heeft verschillende kampeerplaatsen beschikbaar waar uw favoriete plekje gegarandeert tussen zit. Komt u met kinderen? Kom dan kamperen op Terschelling op ons gezellige familieveld Wulp. Zoekt u liever de rust? Kies dan een kampeerplek die specifiek te boeken is voor volwassenen. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij enkele kampeerplaatsen voor u op een rij gezet: 

  • Familieveld Wulp (8m)- Wanneer u met het hele gezin komt is dit familieveld de perfecte keuze. De comfort kampeerplekken zijn 8,5 meter breed en voorzien van stroom- en wateraansluiting en elektriciteit. In overleg kunt u zelfs uw hond meenemen. Hoe leuk is dat! Er zijn hier ook wat kleinere plekken met alleen stroomvoorziening.
  • Kampeerveld voor volwassenen ( 5m)- Deze kampeervelden zijn ideaal als u alleen met volwassenen komt kamperen op Terschelling. We hebben hier plekken voor campers en tenten. Geniet van de rust en de gezelligheid. Doordat de kampeerplaatsen ruim opgezet zijn heeft u ruimte genoeg. Op dit veld zijn honden niet toegestaan.

Primakamp tentenverhuur

Al tientallen jaren werken we erg fijn samen met Primakamp Tentenverhuur. Dit is hét bedrijf op Terschelling als u op zoek bent naar een tent voor uw onbezorgde kampeervakantie. Bij aankomst staat de tent voor u gereed. Primakamp verhuurt verschillende tenten met ook de mogelijkheid om daarbij kampeerinventaris te huren. Deze tenten zijn rechtstreeks te reserveren via Primakamp zelf, de tentplaats reserveert u wel bij ons. Let op: maak bij beide reserveringen gebruik van dezelfde achternaam.

 

Ontdek het eiland

Waar u kijkt, overal is de zee dichtbij. Tijdens uw vakantie op onze camping West-Terschelling kunt u dan ook niet om het water heen. Op zonnige dagen kunt u een duik nemen in de zee en zonnen op het strand. Of wat dacht u van het duinmeertje? Niet alleen langs het water is er van alles te beleven, ook op het water kunt u veel activiteiten doen. Zeehonden spotten, wildwatervaren, suppen, kitesurfen en nog veel meer!

Een activiteit die niet kan ontbreken wanneer u komt kamperen op Terschelling is Vuurtoren Brandaris bezoeken. Dit is de oudste vuurtoren van Nederland. Ook het Bunkermuseum is de moeite waard om te bezoeken. Of wat dacht u van het Wrakkenmuseum bezoeken? Kortom, genoeg te doen!

Omgeving

Actieve vakantie op Terschelling

Staat uw vakantie in het teken van veel activiteiten? Dan is Terschelling de ideale vakantiebestemming. Zeilen, wandelen, fietsen, surfen… er is hier van alles te doen. Ga heerlijk het water op! Naast de watersporten kunt u namelijk ook op zeehondentocht. Spot u een zeehond? Wanneer u met kinderen komt kamperen op Terschelling is Klimbos Klimdaris een echte aanrader. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al klimmen op het juniorparcours. Voor de oudere kinderen (en volwassenen) zijn er 4 verschillende klimroutes uitgezet. Ontdek verder de mooiste plekjes van Terschelling tijdens de mooiste wandelroutes. Of verken het eiland op de fiets via één van de talloze routes. Alles is mogelijk wanneer u komt kamperen op Terschelling.

kamperen terschelling

Kamperen Terschelling

Na een actieve bezigheid of een ontspannen dag kunt u terecht op Camping Cnossen, een gemoedelijke en gezellige camping Terschelling waar u zich direct thuis voelt. Komt u kamperen met kinderen? Dan kunt u terecht op onze kindvriendelijke gezinsvelden. Hier kunt u de kinderen goed in de gaten kunt houden en kunnen zij al snel vakantievriendjes maken. Komt u alleen met volwassenen? Dan kunt u een rustiger plekje boeken. In alle rust kunt u hier genieten van het kampeergevoel.
Op onze camping hebben wij verschillende soorten gezinsvelden. We hebben gezinsvelden van 6, 7 en 8 meter breed. Daarnaast hebben we ook familievelden van hetzelfde formaat als de gezinsvelden. 
Wilt u kamperen in alle rust zonder kinderen om u heen? Boek dan een kampeerveld 18+. Kom gezellig kamperen op Terschelling.

Kom kamperen op Terschelling

Verhuur accommodaties

Naast dat u kunt kamperen op Terschelling hebben wij bij Camping Cnossen ook verschillende accommodaties in de verhuur. Op onze camping hebben wij vier accommodaties:

  • Chalets- Op onze camping hebben wij verschillende sfeervolle chalets beschikbaar. Maak uw keuze uit één van de negen chalets en uw vakantie kan echt beginnen.
  • Vakantiehuis- Wij hebben twee vakantiehuizen beschikbaar op onze camping. Dit is Boshuis Griltje, geschikt voor 4 personen en Vakantiehuis Salatiga voor 5 personen. Boek een vakantiehuis op Terschelling.
  • Appartement- Op Camping Cnossen kunt u drie verschillende appartementen huren. Deze zijn geschikt voor 2 of 4 personen. Ervaar het camping gevoel op de meest luxe manier. 
  • Safaritent- Wanneer u kiest voor onze safaritent verandert de camping voor u in een glamping Terschelling. Een safaritent is geschikt voor twee personen (en eventueel één kind). Deze nieuwe mogelijkheid van kamperen op Terschelling is een aanrader.

Boek vandaag nog uw verblijf

Faciliteiten Camping Cnossen

Extra genieten van uw kampeervakantie doet u bij Camping Cnossen met onze faciliteiten. We halen uw bagage op bij de boot en brengen dit netjes naar de camping. In de ochtend kunt u de lekkerste broodjes afhalen bij ons broodwinkeltje. Zo start u de dag direct goed! Heeft u zin in een lekker hapje of drankje? Dan kunt u terecht bij Eetcafé De Richel. Hier is het altijd gezellig met veel activiteiten en een leuke speeltuin voor de kleintjes. Ook een potje midgetgolf speelt u hier.