Check prijzen en beschikbaarheid

Oerol

Een ontspannen sfeertje

Op de camping hangt er altijd een fijne sfeer, maar tijdens het Oerol festival is het al helemaal gezellig op het Oerolveld. Op dit veld staan alleen tenten met festivalgangers. Op de hele camping voelt u dan ook de feestelijke stemming. 

De ochtenden beginnen goed met verse broodjes, koffie en thee. Deze kunt u afhalen van 08:00 tot 12:00 uur in het ontbijtwinkeltje bij Eetcafé De Richel. Vanaf 09:00 uur kunt u hier ook genieten van een heerlijk ontbijt. 

Oerol 2022

Bent u erbij op 10 tot 19 juni 2022? Het Oerol Festival is een cultureel festival waarbij veel theatervoorstellingen en talloze optredens zijn. Tijdens het festival wordt er dagenlang gedanst en gevierd op Terschelling. 

Bekijk hier de aftermovie!

Oerol arrangement

Het speciale Oerol arrangement is voor 2 personen. Kom een weekend of een midweek kamperen op onze camping. Een ruime tent met luchtbed staat voor u klaar op een campingplek met stroom. Er zijn twee fietsen beschikbaar voor u. We halen u en uw bagage op vanaf de boot. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie tijdens het Oerol festival.

Oerol

Oerol bij Eetcafé de Richel

Het Oerol festival wordt ook uitgebreid gevierd bij Eetcafé de Richel. Het café staat geheel in het teken van dit festival, één groot feest. Zodra we meer weten, maken we dat hier bekend.

Van 8.00 tot 12.00:

Haal heerlijke verse broodjes en croissants af bij het winkeltjje bij de Richel.

Van 9.30 tot 12.00:

Oerol ontbijt bij Eetcafé de Richel.

Van 12.00 tot 17.00:

Heerlijke lunch op ons zonnige terras of loop gezellig bij ons binnen.

Van 17.00 tot 20.00:

Diner bij Eetcafé de Richel waar u terecht kunt voor een snelle hap of lekker uitgebreid dineren.

Van 21.00 Tot 24.00: 

Live optredens! 

Zondag 20-06 sluit de Richel om 15.00 

Na het avondoptreden van de band of voorstelling waar je geweest bent, kun je nog lekker bij ons borrelen en napraten. Ook hebben we elke avond onze terrashaard aan zodat je je voor het slapen lekker op kunt warmen.