Menu
Online boeken

Oerol

 

Kamperen tijdens Oerol

Ik wil kamperen tijdens Oerol

Een ontspannen sfeertje

Op de camping hangt er altijd een fijne sfeer, maar tijdens het Oerol festival is het al helemaal gezellig op het Oerolveld. Op dit veld staan alleen tenten met festivalgangers. Op de hele camping voelt u dan ook de feestelijke stemming. 

De ochtenden beginnen goed met verse broodjes, koffie en thee. Deze kunt u afhalen van 08:00 tot 12:00 uur in het ontbijtwinkeltje bij Eetcafé De Richel. Vanaf 09:30 uur kunt u hier ook genieten van een inmiddels welbekend Oerol-ontbijt. 

Oerol 2024

Bent u erbij op 7 tot 16 juni 2024? Het Oerol Festival is een cultureel festival waarbij veel theatervoorstellingen en talloze optredens zijn. Tijdens het festival wordt er dagenlang gedanst en gevierd op Terschelling

Oerol arrangement

Het speciale Oerol arrangement is voor 2 personen. Kom een weekend of een midweek kamperen op onze camping. Een ruime tent met luchtbed staat voor u klaar op een campingplek met stroom. Er zijn twee fietsen beschikbaar voor u. We halen u en uw bagage op vanaf de boot. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie tijdens het Oerol festival.

Oerol

 

Oerol bij Eetcafé de Richel

Het Oerol festival wordt ook uitgebreid gevierd bij Eetcafé de Richel. Deze 10 dagen staan geheel in het teken van het festival, één groot feest. 

Happy Oerol!

Van 8.00 tot 12.00:

Haal heerlijke vers afgebakken broodjes, croissants en koffies to go af bij het winkeltje.

Van 9.30 tot 12.00:

Oerol ontbijt bij Eetcafé de Richel.

Van 12.00 tot 19.00:

Gesloten, dit is jullie moment om van het festival te genieten! Wij zijn er vanaf 19:00 voor een borrel, borrelbite of live optreden. 

Van 19.00 Tot 24.00: 

Borrel & simpele borrelbites om de dag even gezellig af te sluiten of geniet tijdens het weekend van een live optreden! Zie Instagram & Facebook van De Richel voor meer updates.