Menu
Online boeken

Leuk met kinderen

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens een vakantie in Terschelling. Ravotten op het strand, zandkastelen bouwen en krabben zoeken op het wad. Of bezoek één van de leuke musea op hete eiland. Voor kinderen is er genoeg te doen. Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor kinderen op een rijtje gezet.

Klimbos Klimdaris

Voor de kleine avonturiers is het Klimdaris klimbos een geweldig dagje uit. Tijdens één van de uitdagende parcours kunnen kinderen klimmen en klauteren. Het klimbos ligt net buiten West-Terschelling. 

Op pad met de boswachter

Leer het eiland pas echt goed kennen tijdens een leuke excursie met de boswachter. Kinderen leren meer over het wad, de duinen, kwelder en de polder. Niemand kan dat zo goed uitleggen en alle verborgen plekken laten zien als de boswachter. Ga met de kinderen mee op deze ontdekkingstocht van Staatsbosbeheer.

Geocaching

Ga op zoek met de kinderen naar verborgen cache schatten. Een kistje ligt verstopt die jullie zoeken met een GPS of smartphone. Een klein avontuur die ontzettend spannend is voor kleine vakantiegangers.

Zeehondentocht

Vaar mee op onze Kingfisher tijdens een zoektocht naar zeehoden. Jullie varen naar het leefgebied van de zeehonden waar ze liggen op de zandbanken. Vanaf de boot kunnen jullie ze van dichtbij bekijken. 

Omgeving overzicht