Menu
Online boeken

Arrangementen

Bekijk alle onze arrangementen en acties van 2024.  

Caravanactie Terschelling 2024

Maak gebruik van de caravanactie en ontvang korting op uw overtocht tot 45%. Daarbij geven de deelnemende campings 20% korting op uw standplaats. Ook voor kampeerders met een camper of vouwwagen.Wanneer u contact met ons opneemt krijgt u van ons de boekingscode voor rederij Doeksen.

De Caravanactie is geldig op afvaarten in de periode 9 januari t/m 19 december 2024.
Met uitzondering van feestdagen, vakanties en evenementen.

(korting wordt bij boeken automatisch toegepast)

Direct boeken 

 

Primakamp kampeer arrangement Oerol 2024

Al tientallen jaren werken we erg fijn samen met Primakamp Tentenverhuur. Dit is hét bedrijf op Terschelling als u op zoek bent naar een tent voor uw onbezorgde kampeervakantie. Bij aankomst staat de tent voor u gereed. Primakamp verhuurt verschillende tenten met ook de mogelijkheid om daarbij kampeerinventaris te huren. Deze tenten zijn rechtstreeks te reserveren via Primakamp zelf, de tentplaats reserveert u wel bij ons. Wilt u tijdens Oerol via primakamp de tent huren en bij ons op de camping staan, zorg dan dat u dit met beide partijen afstemt. Let op: maak bij beide reserveringen gebruik van dezelfde achternaam.

 

FIETS + TENT + KAMPEERPLAATS = Oerol kampeerarrangement             

Daarnaast bieden Primakamp en wij ook verschillende Oerol kampeerarrangementen aan. Oerol kampeerarrangementen boekt u rechtstreeks via Primakamp. Wanneer u dit specifieke arrangement boekt via Primakamp is het niet nodig om bij ons een tentplaats te reserveren. Het Oerol kampeerarrangement houdt het volgende in;

  • Weekend of midweek
  • Twee fietsen
  • Gratis bagagevervoer
  • Ruime tent van Primakamp tentenverhuur
  • Incl. 2 matjes, 2 stoeltjes + elektra
  • Inclusief campingplek met stroom

Een weekend of midweek genieten van Terschelling. De fiets en de tent staan klaar bij aankomst op Terschelling. Fietsverhuur Zeelen zorgt voor het bagagevervoer van en naar de camping.

Meer informatie via tenthurenterschelling.nl of klik op onderstaande link om uw arrangement te reserveren.

Direct boeken

Kamperen in het voor- en naseizoen 2024

Kom extra voordelig kamperen op Terschelling met onze voorseizoenskorting en naseizoenskorting. U kampeert met 20% korting op uw kampeerplaats.

Voorseizoen: 20 maart tot 3 juni 2024 (korting wordt automatisch toegepast)
Naseizoen: 1 september tot 11 november 2024 (korting wordt automatisch toegepast)

Direct boeken