Menu
Online boeken

Op zoek naar actie

Bent u graag lekker actief bezig tijdens uw vakantie? Dan is Terschelling de ultieme vakantiebestemming voor u! Zeilen, wandelen, fietsen, kanoën, surfen...zowel op het water als in het binnenland is er van alles te beleven!

Zeilen

Op Terschelling kunt u met verschillende boten zeilen. Iedere boot geeft u een andere beleving. Zeil met de boot naar Vlieland, de zeehonden of tijdens de zonsondergang. Ontdek de verschillende zeilexcursies op Terschelling.

Wandeltochten

Tijdens de mooiste wandelroutes ontdek je de schitterende natuur van Terschelling. Hier kunt u eindeloos veel wandelen. Tussen de duinen, langs de zee of door de gezellige dorpjes op het eiland. 

Fietsroutes

Verken het eiland op de fiets via één van de vele fietsroutes. Ontdek de mooiste plekjes van Terschelling al fietsend. De fietsen kunt u meenemen, maar er zijn ook veel mogelijkheden om fietsen te huren.

Surfen

Ooit al eens willen surfen op vakantie? Terschelling is een mooi eiland om te leren surfen. Trotseer de mooie golven tijdens de surflessen.

Wadkanoën

Verken het wad door een kanotocht met op de achtergrond het UNESCO werelderfgoedgebied de Waddenzee. Er zijn ook speciale tochten om de zeehonden te bekijken.

Omgeving overzicht