Menu
Online boeken

Praktische informatie

De overtocht

Rederij Doeksen

Vanuit Harlingen gaat u met de boot naar Terschelling. Vanuit hier gaan snelle en langzame boten. De snelboot doet 45 minuten over de overtocht en de langzame boot doet er bijna 2 uren over. Alleen op de langzame boot worden fietsen en auto’s meegenomen, dit dient u van tevoren aan te geven.

Rederij Doeksen

Aankomst op Terschelling

Gratis bagageservice

Wij staan met onze rode bagagebus op u te wachten in de haven. Van plan een fiets te huren? Dit kunt u het beste in de haven doen, bij vertrek levert u hem hier dan ook weer in. Staan wij er onverhoopt niet met ons busje? Dan kunt u gebruik maken van de bagageservice van Tijs Knop Rijwielverhuur.

Het bagagevervoer vanaf en terug naar de boot wordt gratis door ons verzorgd. Komt u met de snelboot? Maak dan eerst een afspraak met ons.

Fietsenverhuur

Openbaar vervoer

Bushalte lijn 120/121 staat voor de camping. Met het openbaar vervoer kunt u onze camping gemakkelijk bereiken. Taxi's staan gereed bij elke aankomst van de boot. 

Receptie

Inchecken en meer

Bij aankomst op de camping dient u zich eerst bij de receptie in te checken. Tevens kunt u hier terecht voor het huren van een kluisje, wifi wachtwoord en informatie. We hebben gratis wifi op de camping.

Betaling

Vooraf of bij aankomst

Betaling geschiedt per bank vooraf. Bij een boeking op het laatste moment betaalt u het hele bedrag op de dag van uw aankomst voor de gehele gereserveerde periode. Pinnen is mogelijk op de camping.

Rust

Voor iedereen

Tussen 22.00 en 09.00 uur moet het stil zijn op de camping. Uiteraard kunt u zo laat thuis komen als u wilt, zolang u maar rekening houdt met onze andere gasten.

Huisdieren

In overleg

In overleg met de campinghouder wordt een hond toegestaan op het kampeerterrein (niet mogelijk tijdens Oerol). Dit dient u altijd vooraf met ons af te spreken, zodat er niet te veel honden tegelijkertijd op de camping zijn. Honden moeten aan de lijn gehouden worden en mogen nooit alleen in de tent of caravan achterblijven.