Menu
Online boeken

Camping Terschelling

Wilt u even uitwaaien tijdens een heerlijke vakantie op Terschelling? Een eiland vol wandeltochten, fietsroutes, uniek natuur, een prachtig strand en natuurlijk de Waddenzee. Op het eiland voelt u zich vrij. Geniet van sportieve uitstapjes of kom helemaal tot rust, het is helemaal aan u!

Kamperen of huren op onze camping Terschelling

Ervaar de gezelligheid en gastvrijheid van het eiland op onze camping. Vanaf de eerste intrede op de camping, zult u zich direct thuis voelen. Er hangt hier een ontspannen sfeer. Kom kamperen op de gezellige kampeervelden. Komt u met kleine vakantiegangers? Boek dan een speciale kampeerplek op het gezinsveld. Heeft u geen eigen kampeermiddel of wilt u genieten van iets meer comfort en luxe tijdens uw vakantie op Terschelling? Huur dan één van onze comfortabele accommodaties. Boek een stoere safaritent, een compleet ingericht vakantiehuisje of een stacaravan.

Zorgeloze vakantie op Terschelling

Camping Cnossen biedt diverse faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk hapje of drankje bij eetcafé de Richel. Dit café vindt u tegenover onze camping. U kunt terecht op het ruime terras of binnen in het gezellige café. Ook kunt u hier een potje midgetgolfen. Op Camping Cnossen vindt u een wasserette voor de vuile vakantie was, een ontbijtwinkeltje, gratis bagagevervoer en gratis wifi.

Vakantie Terschelling met kinderen

Gaat u met kinderen op vakantie naar Terschelling? Ook voor de kleine vakantiegangers is er genoeg te doen! Kinderen vervelen zich niet snel met de tuin dichtbij en vele uitstapjes voor kinderen in de buurt. Lekker spelen en zandkastelen bouwen in het strand, een duik nemen in het water of krabben zoeken op het wad. Ook kunt u met de kinderen eropuit. Bezoek bijvoorbeeld Klimbos Klimdaris, ga op jacht met Geocoaching of probeer zeehonden te spotten tijdens de Zeehondentocht.

Vakantie Terschelling boeken

Een heerlijke tijd op het eiland beleeft u bij Camping Cnossen. Ervaar een gastvrij verblijf op één van de mooiste plekjes op Terschelling. Voor zowel jong als oud is onze camping dé camping Terschelling. Ontdek het zelf! Boek direct uw kampeerplek of accommodatie online.

Boek direct uw vakantie!

Camping Terschelling

Ontdek Terschelling

Op Terschelling zal u zich niet snel vervelen. Met het veelzijdige landschap, de vele uitstapjes en de gezelligheid van het eiland is er altijd iets te doen. De natuur van Terschelling nodigt u uit om prachtige wandelingen te maken. Over de duinen, door de heide en langs de weilanden. Of pak de fiets en volg één van de vele fietsroute. Al wandelend of fietsend ontdekt u de unieke natuur en de mooiste plekjes van het eiland. Vlakbij de camping kunt u gemakkelijk een fiets huren.

Strandvakantie op Terschelling

Overal waar u bent, voelt u de zee dichtbij. Zeker op onze camping. Vanaf Camping Cnossen bent u zo op het strand. Het strand van Terschelling is het breedste strand van Europa. Ideaal voor een prachtige strandwandeling met zonsondergang, maar natuurlijk ook voor een ontspannen dagje aan de zee. En wat dacht u van wadlopen over de bodem van de Waddenzee? Deze unieke ervaring is zeker de moeite waard om eens te beleven.

Uitstapjes in de omgeving

Een dagje weg tijdens uw vakantie op onze camping Terschelling? Bezoek een leuk museum in de omgeving. Ga bijvoorbeeld langs bij de oudste vuurtoren van Nederland, de Brandaris. Of ontdek de geschiedenis  van Terschelling in museum ’t Behouden Huys. Benieuwd naar de aangespoelde wrakken op het eiland? Ontdek de verhalen erachter in het Wrakkenmuseum. Meer zin in een sportieve activiteit? Natuurlijk kunt u verschillende watersporten beleven op het water. Ga surfen, suppen of zeilen. Of wat dacht u ervan om met de mountainbike het eiland over te gaan?