Menu
Online boeken

Camping West-Terschelling

Terschelling is een prachtige plek om uw vakantie op door te brengen. Na een boottocht richting het eiland kunt u op ontdekkingstocht gaan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om op het strand te liggen of om op onze camping op West-Terschelling te blijven. Zowel op Camping Cnossen als in de omgeving van de camping is er genoeg te doen. 

Camping op West-Terschelling

Onze camping op West-Terschelling is de ideale plek voor uw eiland-vakantie. Vanaf Camping Cnossen bent u voor u het weet op de leukste plekken van West-Terschelling. Op onze camping op West-Terschelling hebben wij zowel kampeerplaatsen als verhuuraccommodaties beschikbaar. Zo kunt u een chalet, vakantiehuis, appartement of safaritent huren. Voor iedereen is er wel een geschikte accommodatie te vinden voor een vakantie op Terschelling. Wanneer u wilt kamperen hebben wij ook verschillende kampeerplaatsen. Deze plaatsen verschillen vooral in grootte van elkaar. Daarnaast hebben wij ook kampeervelden die alleen voor personen van 18 jaar en ouder zijn. 

Boek direct uw verblijf

Faciliteiten en voorzieningen

Onze camping op West-Terschelling beschikt over verschillende faciliteiten en voorzieningen. 

 • Receptie- Bij onze receptie kunt u onder andere terecht voor het in- en uitchecken, een kluisje huren, was- en droogmuntjes kopen, EHBO en bestellingen doorgeven voor de broodwinkel.
 • Broodwinkel- In het hoogseizoen kunt u bij ons broodwinkeltje terecht voor de verste broodjes van West-Terschelling. De broodjes zijn elke dag af te halen tussen 08:30 en 11:00. Geef snel uw bestelling door bij de receptie.
 • Eetcafé De Richel- Op onze camping op West-Terschelling kunt u voor een heerlijk hapje en drankje terecht bij Eetcafé De Richel. Van luxe belegde broodjes tot koffie met gebak, alles is hier aanwezig voor een heerlijke dag op het terras. Ga tussendoor gezellig midgetgolfen met de kinderen. Ook hebben wij verschillende werkplekken met gratis internet beschikbaar voor als u onverhoopt nog aan het werk moet tijdens uw vakantie. 
 • Wasserette- Voor de vieze was kunt u terecht bij de wasserette. Deze is de hele dag geopend en beschikt over twee wasmachines en een wasdroger. Een was-munt kost 6 euro en een droog-munt kost 2 euro. Hierbij is het wasmiddel inbegrepen. 
 • Gratis bagagevervoer- In het hoogseizoen brengen wij uw bagage gratis van de boot naar onze camping. Lees hier meer over het gratis laten vervoeren van uw bagage.
 • WiFi- Op onze hele camping op West-Terschelling kunt u beschikken over gratis WiFi. Vraag snel de wachtwoorden bij de receptie.

Ik wil naar deze camping op West-Terschelling

Camping West Terschelling

Uitjes en evenementen op West-Terschelling

Tijdens uw vakantie op onze camping op West-Terschelling zijn er veel mogelijkheden voor een leuke dag uit. Wij zetten enkele van onze favoriete uitjes en evenementen graag op een rij voor u.

 • Rijd in een Land Rover over het strand van Terschelling.
 • Ga een middag Blokarten.
 • Huur een fiets en ontdek West-Terschelling.
 • Ontdek West-Terschelling te paard.
 • Bezoek het Wrakkenmuseum.
 • Ga 12 en 13 mei kijken bij de HT Zeilrace.
 • Moedig op 28 mei de 30 deelnemende teams van het Bungee roeien aan.

Omgeving

In de omgeving van Camping Cnossen is er genoeg te doen voor zowel jong als oud. Voor een educatieve vakantie zit u op West-Terschelling goed. Er zijn namelijk veel musea te vinden zoals Museum 't Behouden Huys en het Bunkermuseum. Leer alles over de geschiedenis van Terschelling.
Wilt u heerlijk het water op? Boek een van de vele wateractiviteiten op Terschelling zoals een zeehonden toch, wildwatervaren, suppen of kitesurfen. Daarnaast kunt u prachtige wandel-en fietstochten maken op het eiland. Als u op zoek bent naar actie is er genoeg te beleven tijdens uw verblijf op onze camping op West-Terschelling.