Menu
Online boeken

Eetcafé De Richel

Heeft u overdag zin in een heerlijk hapje en drankje? Tegenover de camping vindt u De Richel. Een gezellige plek om te ontbijten, lunchen of borrelen. Hier vindt u ook een ruim terras, speeltuin én midgetgolfbaan.

Bij de midgetgolfbaan en het lunchrestaurant ‘De Richel’ kunt u terecht voor de luxe belegde broodjes, koffie met gebak, borrel(bites), cocktails, schepijs en natuurlijk een spannend potje midgetgolf op onze ruime baan. Wij zijn geopend vanaf de medio mei t/m september.

Mocht u tijdens u vakantie toch nog een paar dingen moeten regelen voor werk of bijvoorbeeld studie kan dit ook bij ons. Wij hebben verschillende werkplekken incl. oplaadpunt en draadloze internetverbinding. Daarnaast is er een kleine ‘woonkamer’ waar u tijdens een regenachtige dag heerlijk een boek kunt lezen of een spelletje kunt spelen onder het genot van een bijvoorbeeld een warme chocolademelk met slagroom. We hebben veel verschillende boeken, (bord)spelletjes en kleurplaten in huis. Volg ons voor updates en leuke acties op Facebook en Instagram.

Proef en beleef bij De Richel!

Oerol

Tijdens Oerol staat het eetcafé geheel in het teken van dit festival.

Het Oerol programma

Faciliteiten overzicht