Menu
Online boeken

Boek een vakantiehuis op Terschelling

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis op Terschelling. De mogelijkheden op dit mooie Waddeneiland zijn eindeloos.

Vakantiehuisje op Terschelling

Bij Camping Cnossen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een appartement, een vakantiehuis of chalets huren. Alle chalets zijn geschikt voor 4 personen hebben onder meer een douche en toilet.  Appartement Oostkant is een huisje op Terschelling voor 2 personen. Appartement Nooitgedacht en Appartement Welkom zijn geschikt voor 4 personen. Alle appartementen hebben een heerlijk terras met meubilair. Ze zijn van alle gemakken voorzien voor een luxe vakantie in een vakantiehuis op Terschelling. Denk hierbij aan een badkamer, een zit- en eethoek en een volledig ingerichte keuken. 

Boek nu

Het mooiste vakantiehuis op Terschelling is toch echt ‘Vakantiehuis Salatiga’. Dit vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en in overleg mag er een huisdier mee. Ook hier zit weer een heerlijk terras bij, want u moet wel kunnen genieten van de zon bij uw vakantiehuis op Terschelling.

Een ander mooi vakantiehuis is het boshuis Griltje. Dit prachtige huis is voor vier personen en het heeft een groot privé terras. Daarnaast hebben we nog meerdere chalets waar u heerlijk vakantie in kunt vieren. Over het algemeen zijn huisdieren van harte welkom in overleg, maar als u bijvoorbeeld allergieën heeft kunt u vragen naar een huisdiervrij chalet.

Bekijk alle accommodaties in de verhuur

Als u een vakantiehuis op Terschelling zoekt, maar toch het kampeergevoel wil hebben, dan is een van de safaritenten een leuke oplossing. U hoeft geen tent op te zetten, maar u maakt toch het ultieme kampeergevoel mee. Een echte glamping vakantie noemen we dit! Kom genieten op uw manier of in een vakantiehuis op Terschelling. Uiteraard kunt u ook kamperen zoals u gewend bent. Er zijn meerdere kampeerplaatsen beschikbaar. Zoek snel uw favoriete kampeerplaats. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een stroom- en wateraansluiting.

Boek uw favoriete vakantie

Faciliteiten bij uw vakantiehuis op Terschelling

Als u aankomt met de boot begint de vakantie op Terschelling pas echt. Daarom hebben wij een gratis bagagevervoer vanaf de boot. U kunt de dag voordat u gebruik maakt van de service even contact opnemen, zodat wij zeker weten dat u komt en met welke boot.

Dan komt u aan bij de camping en daar heten we u nogmaals van harte welkom bij uw vakantiehuis op Terschelling en de camping. U kunt hier ook terecht voor informatie over het eiland, inschrijvingen voor de zeehonden- en vistocht en uiteraard bestellingen doorgeven voor broodjes van het broodwinkeltje voor de volgende dag.

Uiteraard hebben wij ook een fietsverhuur vlakbij de camping. Wij helpen u vervolgens graag met het aangeven van de leukste en meest bijzondere routes die u kunt volgen tijdens uw vakantie op Terschelling.

Geniet van een heerlijke lunch of een lekkere borrel bij Eetcafé De Richel. Terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende speeltuin kunt u genieten van een gezellig moment samen met uw partner of leuke buren tijdens uw vakantie op Terschelling.

Bekijk alle faciliteiten

Vakantiehuis Terschelling

Ontdek Terschelling

Natuurlijk is het meest leuke van een vakantie naar Terschelling het ontdekken van het eiland. Daarom hebben wij vijf punten in de omgeving die u gedaan moet hebben op Terschelling tijdens uw vakantie in een vakantiehuis Terschelling.

Neem een duik in de zee of ga zeehonden spotten

Natuurlijk staat dit al hoog op de to do lijst, maar het kon op onze lijst ook niet missen. Zelfs in de winter moet u eigenlijk even met uw voeten in het water zijn geweest. Geniet van het Waddeneiland en alles wat Terschelling te bieden heeft.

Voor jong en oud is zeehonden spotten een topactiviteit. Bij onze receptie kunt u uzelf dan ook inschrijven voor een leuke zeehondentocht met onze eigen boot de Kingfischer. Geniet van de mooie dieren vanaf de boot. Dit is echt een aanrader.

Wad kanoën of fietstochten maken

U denkt hier misschien niet direct aan, maar deze unieke activiteit zal een blijvende herinnering zijn. Leer hoe u kunt wadkanoën op Terschelling en verken dit prachtige werelderfgoed vanuit een kano. Er zijn ook speciale tochten waarbij u zeehonden kunt spotten, dat is leuk!

Natuurlijk moet u op ons eiland ook een keer gefietst hebben. Dit is de meest makkelijke en duurzame manier om vanaf uw vakantiehuis op Terschelling het eiland te verkennen. Wij raden van harte de mooiste tochten aan. Fiets door de duinen of verken het binnenland van Terschelling. Als u op zoek bent naar actie zijn er nog veel meer mogelijkheden op Terschelling.

Bezoek de vuurtoren

De vuurtoren Brandaris op Terschelling is een bijzondere toren, want het is de oudste vuurtoren van Nederland. Het wordt nog steeds gebruikt om de kust veilig te stellen. Daarom kun je helaas niet op de vuurtoren klimmen, maar het is het zeker waard om er even langs te wandelen of fietsen.

Helemaal overtuigd van een heerlijke vakantie naar Terschelling? Boek jouw vakantie en kom genieten aan de Nederlandse kust!

Boek nu