Check prijzen en beschikbaarheid

Boek een vakantiehuis op Terschelling

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis op Terschelling. De mogelijkheden op dit mooie Waddeneiland zijn eindeloos.

Welke vakantiehuizen op Terschelling zijn er?

Bij Camping Cnossen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u voor een appartement kiezen. Er is een appartement voor twee personen en er is een appartement voor vier personen beschikbaar. Deze appartementen hebben beiden en heerlijk terras met meubilair.

Boek nu

Het mooiste vakantiehuis op Terschelling is toch echt ‘Salatiga’. Dit vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en in overleg mag er een huisdier mee. Ook hier zit weer een heerlijk terras bij, want u moet wel kunnen genieten van de zon op Terschelling.

Een ander mooi vakantiehuis op Terschelling is het boshuis Griltje. Dit prachtige huis is voor vier personen en het heeft een groot privé terras. Daarnaast hebben we nog meerdere chalets waar u heerlijk vakantie in kunt vieren. Over het algemeen zijn huisdieren van harte welkom in overleg, maar als u bijvoorbeeld allergieën heeft kunt u vragen naar een huisdiervrij chalet.

Bekijk hier onze chalets

Glamping Terschelling

Als u een vakantiehuis zoekt, maar toch het kampeergevoel wil hebben, dan is een van de safaritenten een leuke oplossing. U hoeft geen tent op te zetten, maar u maakt toch het ultieme kampeergevoel mee. Kom genieten op uw manier in een vakantiehuis op Terschelling.

Faciliteiten bij jouw vakantiehuis op Terschelling

Als u aankomt met de boot begint de vakantie pas echt. Daarom hebben wij een gratis breng en haal service voor u en uw bagage. U kunt de dag voordat u gebruik maakt van de service even contact opnemen, zodat wij zeker weten dat u komt en met welke boot.

Dan komt u aan bij de camping en daar heten we u nogmaals van harte welkom op Terschelling en de camping. U kunt hier ook terecht voor informatie over het eiland, inschrijvingen voor de zeehonden- en vistocht en uiteraard bestellingen doorgeven voor broodjes voor de volgende dag.

Uiteraard kunt u fietsen huren vlak bij de camping. Wij helpen u vervolgens graag met het aangeven van de leukste en meest bijzondere routes.

Geniet van een heerlijke lunch of een lekkere borrel bij lunchrestaurant ‘De Richel’. Terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende speeltuin kunt u genieten van een gezellig moment samen met uw partner of leuke buren van uw vakantiehuis op Terschelling.

Bekijk alle faciliteiten

Vakantiehuis Terschelling

Ontdek Terschelling

Natuurlijk is het meest leuke van een vakantie op Terschelling het ontdekken van het eiland. Daarom hebben wij vijf punten die u gedaan moet hebben op Terschelling tijdens uw vakantie in een vakantiehuis op Terschelling.

Neem een duik in de zee

Natuurlijk staat dit al hoog op de to do lijst, maar het kon op onze lijst ook niet missen. Zelfs in de winter moet u eigenlijk even met uw voeten in het water zijn geweest. Geniet van het Waddeneiland en alles wat Terschelling te bieden heeft.

Zeehonden spotten

Voor jong en oud is zeehonden spotten een topactiviteit. Bij onze receptie kunt u uzelf dan ook inschrijven voor een leuke zeehonden toer met onze eigen boot de Kingfischer. Geniet van de mooie dieren vanaf de boot. Dit is echt een aanrader.

Wadkanoën

U denkt hier misschien niet direct aan, maar deze unieke activiteit zal een blijvende herinnering zijn. Leer hoe u kunt wadkanoën en verken dit prachtige werelderfgoed vanuit een kano. Er zijn ook speciale tochten waarbij u zeehonden kunt spotten, dat is leuk!

Fietstochten

Natuurlijk moet u op ons eiland ook een keer gefietst hebben. Dit is de meest makkelijke en duurzame manier om het eiland te verkennen. Wij raden van harte de mooiste tochten aan. Fiets door de duinen of verken het binnenland van Terschelling.

Bezoek de vuurtoren

De vuurtoren Brandaris op Terschelling is een bijzondere toren, want het is de oudste vuurtoren van Nederland. Het wordt nog steeds gebruikt om de kust veilig te stellen. Daarom kun je helaas niet op de vuurtoren klimmen, maar het is het zeker waard om er even langs te wandelen of fietsen.

Helemaal overtuigd van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis op Terschelling? Boek jouw vakantie en kom genieten aan de Nederlandse kust!

Boek nu