Gezinscamping op Terschelling

Kamperen met het gezin

Gezinnen kamperen bij ons op een gezellig familieveld, omgeven door elzensingels. U kunt hier terecht met een tent, camper of toercaravan. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting.

Er zijn op dit veld ook comfortplekken ( wateraansluiting, grijswater-aansluiting, 10 ampere,elektriciteit). De achterkant van het veld ligt tegen de bosrand waar mooie wandel- en fietspaden zijn. U kunt gratis gebruik maken van ons wifi netwerk. Kamperen met de hond kan uitsluitend na overleg met ons. U kunt een plek op het gezinsveld  voorlopig uitsluitend telefonisch boeken.

 >> bel 0562-442321 of mail info@campingcnossen.nl voor info.

Sinds 2020 kunnen gezinnen ook kamperen op ons grootste tentenveld (aan de oostkant van de camping). Alle kampeerplaatsen  hebben hier elektriciteit. Honden zijn hier niet toegestaan.

Tip!

Gemak en service

Elke ochtend in het hoogseizoen hebben we koffie en verse broodjes bij het ontbijtwinkeltje. Bij Eetcafé De Richel kunt je terecht voor ontbijt, lunch, plateservice en het afhalen van gerechten. Kies je voor gemak, huur dan een tent bij Primakamp met of zonder inventaris. Altijd eerst even bij ons te informeren of er nog plaats is.

Buiten het hoogseizoen kun je gebruik maken van de caravan actie. Je krijgt dan tot 45% korting op de overtocht bij Doeksen en 20% korting bij ons op de camping.

Bekijk aanbieding

Caravan actie

Korting op overtocht en kampeerplek

Maak gebruik van de caravanactie en ontvang korting op uw overtocht met Doeksen tot 45%. Daarbij geven wij 20% korting op uw standplaats. Ook voor kampeerders met een camper of vouwwagen.

Bekijk actie