Voorzieningen op de camping

Onbezorgd vakantie vieren

Receptie

De receptie bevindt zich bij de ingang van de camping. Hier kun je o.a. terecht voor inschrijven, boeken zeehonden- of vistocht met de Kingfisher, gratis opladen van je telefoon, fiets huren ( van Tijs Knop), kluisje huren, wasmachine muntjes, informatie etc. Dit is tevens onze EHBO post (met AED).

Gratis bagagevervoer

Vlakbij de aankomsthal van de veerboot staan wij met onze rode bestelbus 'Camping Cnossen'. In het hoogseizoen en tijdens Oerol zijn wij bij iedere veerdienst (voor snelboot even bellen). Buiten het hoogseizoen is bagagetransport mogelijk op afspraak. De bagage wordt gratis naar de camping vervoerd (op eigen risico). Wanneer je een fiets huurt op de haven, bij bijvoorbeeld Tijs Knop, kun je ook je bagage laten vervoeren door de fietsverhuurder.

Website fietsenverhuurder

Wasserette

In onze wasserette kunt u de hele dag terecht om uw was te doen

Bij de receptie kunt u hiervoor was- en droogmuntjes kopen. Het wasmiddel is hierbij inbegrepen. 

Overal!

Gratis WIFI

Altijd bereikbaar zijn

Op de hele camping en bij ons Eetcafé de Richel hebben wij gratis draadloos internet.

Eetcafé De Richel

Altijd gezellig

Tegenover de camping vindt u 'de Richel', een eetcafé met groot terras en midgetgolfbaan. Dit is een gezellig ontmoetingspunt voor onze kampeerders. 's Avonds hebben we hier regelmatig leuke activiteiten. Kijk op de richel website voor meer informatie.

Website eetcafé

Een lekkere start

Ontbijtwinkeltje

In het hoogseizoen ( oerol,juli, augustus) is het ontbijtwinkeltje bij de Richel open. Hier kun je terecht voor verse broodjes, croissantjes, met beleg ( kaas, jam, hagelslag etc.) koffie en thee.