De overtocht

Rederij Doeksen

Vanuit Harlingen ga je met de boot naar Terschelling. Er gaan snelle en langzame boten. De snelboot doet 45 minuten over de overtocht en de langzame boot doet er bijna 2 uren over. Alleen op de langzame boot worden fietsen en auto’s meegenomen, dit moet je ruim van tevoren bespreken.

Website rederij

Aankomst op Terschelling

Gratis bagageservice

Wij staan met onze rode bagagebus op je te wachten in de haven. Van plan een fiets te huren? Dit kun je het beste in de haven doen, bij vertrek lever je hem hier dan ook weer in. Staan wij er onverhoopt niet met ons busje? Kun je gebruik maken van de bagageservice van Tijs Knop Rijwielverhuur.

Liever met de bus naar de camping, staan de fietsen voor je klaar op de camping. Het bagagevervoer vanaf en weer terug naar de boot wordt door ons gratis verzorgd. Kom je met de snelboot maak dan eerst een afspraak met ons.

Website fietsenverhuur

Openbaar vervoer

Er is een bushalte lijn 120/121voor de camping. Taxi's staan gereed bij elke aankomst van de boot.  Fietsverhuur eventueel op het havenplein mogelijk. Te voet langs de haven richting Midsland lopen. Bij vertrek wordt uw bagage ook weer door ons naar de boot gebracht. Bagagevervoer van en naar de snelboot Koegelwieck is ook mogelijk. Hiervoor dient u wel eerst even contact met ons op te nemen.

Receptie

Inchecken en meer

Bij aankomst op de camping dient u zich eerst bij de receptie in te checken. Tevens kunt u hier terecht voor het huren van een kluisje, wifi wachtwoord en informatie. We hebben gratis wifi op de camping.

Betaling

Vooraf of bij aankomst

Betaling geschiedt per bank vooraf. Bij een boeking op het laatste moment betaal je het hele bedrag op de dag van uw aankomst voor de gehele gereserveerde periode. Pinnen is mogelijk op de camping.

Rust

Voor iedereen

Tussen 22.00 en 09.00 uur moet het stil zijn op de camping. Uiteraard kunt u zo laat thuis komen als u wilt, zolang u maar rekening houdt met onze andere gasten.

Huisdieren

In overleg

In overleg met de campinghouder wordt een hond toegestaan op het kampeerterrein (niet mogelijk tijdens Oerol). Dit dient u altijd vooraf met ons af te spreken, zodat er niet te veel honden tegelijkertijd op de camping zijn. Honden moeten aan de lijn gehouden worden en mogen nooit alleen in de tent of caravan achterblijven.